Deontologie

De boekhouder-fiscalist moet het beroep uitoefenen in alle onafhankelijkheid en met waardigheid, bekwaamheid en eerlijkheid.

Deontologie

Ik ben lid van het Beroepsinstituut voor Boekhouders en Fiscalisten, kortweg het B.I.B.F.. Deze beroepsvereniging is opgericht in 1993 en beschermt het beroep van boekhouder. Leden moeten voldoen aan diverse criteria inzake beroepskennis en dienen ondermeer jaarlijks 40 uur vervolmaking te volgen. Verdere uitgebreide informatie over dit instituut vindt u op www.bibf.be

Waarom online?

De moderne technologie en de “informatiesnelweg” die het internet is, wordt steeds meer een belangrijk deel van onze hedendaagse samenleving. Het is bij de jongeren reeds de normaalste zaak van de wereld, doch het laat ook de oudere jongeren (waaronder ikzelf, haha!) en de oudere mensen niet onberoerd. Vandaar dat we ons op het net smijten. Ik wil u echter niet overdonderen met leesvoer door ellenlange artikels te plaatsen en ingewikkelde wetteksten te debiteren. Ons devies is : KEEP IT SIMPLE!

Hoe kan je controleren of een boekhouder erkend is ?

Op de website van het beroepsinstituut staat het tableau van alle erkende boekhouders en boekhouders-fiscalisten.

Erkend boekhouder-fiscalist!

De ervaring die wij in een periode van meer dan 34 jaar hebben opgebouwd wordt aangewend om u en uw bedrijf met een persoonlijke aanpak te ondersteunen, helemaal op maat van uw dossier. Essentieel in onze aanpak is het persoonlijk contact en engagement tussen enerzijds wij als boekhouder en anderzijds u als cliënt. Kom gerust langs en ervaar het vertrouwen en de deontologie van de erkende boekhouder-fiscalist die echt en oprecht bekommerd is om uw dossier, als was het zijn eigen zaak.

  • Inschrijvingsnummer B.I.B.F. rechtspersoon: 70052588
  • Inschrijvingsnummer B.I.B.F. zaakvoerder: 203923
  • Ondernemingsnummer: 0859.816.611
  • Btw-nummer: BE0859.816.611
Afspraak aanvragen

WIJ ZIJN EEN ERKEND BOEKHOUDER-FISCALIST (BIBF)

BIBF